Wanden

Hét assortiment prefab betonnen wandelementen

Casco wanden

Cascowanden kunnen geleverd worden in de diktes: 100, 120, 150, 200 en 250 mm. Maximale hoogte is 3.800 mm en de lengte is afhankelijk van het maximale gewicht van 17.000 kg per wand en tot een maximale lengte van 8.000 mm.

De wanden worden standaard uitgevoerd in betonkwaliteit C35/45. Eventueel ook in kwaliteit LC20/22 (lichtbeton).

Direct informatie aanvragen?

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via onderstaand formulier.

Meer over casco wanden

Wanneer we spreken over casco wanden, dan hebben we het over wind- en waterdichte wanden waarbij de dragende constructie en de buitenafwerking klaar zijn, maar de rest nog gedaan moet worden. Het woord casco, dat is afgeleid van het Spaanse woord voor scheepsromp, is dus in feite een andere term voor ruwbouw. Heeft u interesse in dit type wanden? Dan bent u bij Olbecon Betonconstructies B.V. aan het juiste adres!

Wat zijn de voordelen van casco wanden?

Wanneer u kiest voor casco wanden, dan kunt u aardig wat geld besparen op de aanschaf. Daarnaast bieden casco wanden u de mogelijkheid om de binnenkant naar eigen voorkeur en eigen budget af te werken. Op die manier heeft u meer controle over zowel het eindresultaat als over het kostenplaatje.

Voor welke toepassingen zijn casco wanden geschikt?

Casco wanden zijn voor vele uiteenlopende toepassingen geschikt, bijvoorbeeld als woningscheidende/dragende wanden voor woningen en appartementen. Ook kunnen ze als prefab separatiewanden worden toegepast.

Ons assortiment casco wanden

Olbecon Betonconstructies B.V. biedt u een breed programma met casco wanden. Deze kunnen geleverd worden in diktes van 100, 120, 150, 200 en 250 mm. De maximale hoogte van een casco wand is 3.800 mm en de maximale lengte - afhankelijk van het maximale gewicht van 17.000 kg per wand - is 8.000 mm. De wanden worden standaard uitgevoerd in betonkwaliteit C35/45. Eventueel kunnen wij ook casco wanden leveren in kwaliteit LC20/22 (lichtbeton). Vanzelfsprekend kunnen de betonelementen, die stuk voor stuk volgens de geldende normen geproduceerd zijn, worden geleverd inclusief de benodigde uitsparingen.

Naast casco wanden leveren wij overigens ook stapelbare en niet-stapelbare sandwichpanelen, massieve panelen en holle wanden.

Ja, ik heb interesse in casco wanden!

Olbecon Betonconstructies B.V. is dé specialist in betonwanden en –vloeren. Wanneer u bij ons een bestelling plaatst voor casco wanden, dan bent u altijd verzekerd van de beste prijs/kwaliteit verhouding. Maar u kunt ook bij ons terecht voor een betrouwbaar en onafhankelijk advies. Vertel ons wat uw wensen zijn en wij vertalen deze naar een duurzame en economisch aantrekkelijke oplossing. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden van onze casco wanden. Het team van Olbecon Betonconstructies B.V. is u graag van dienst!