Wanden

Hét assortiment prefab betonnen wandelementen

Overzicht wanden

Olbecon heeft een vernieuwd levergamma prefab wanden. Er zijn een aantal nieuwe uitvoeringen en producten opgenomen, waaronder nieuwe wandafwerkingen en isolatietypes. Olbecon levert naast elementen met een afwerking van glad beton, ook elementen met een afwerking met baksteenmotief en gewassen grind. Om de warmte isolatie te verhogen, kunnen de panelen worden voorzien van een isolatiekern (PS, PU, PIR of RESOL). Holle wanden behoren tevens tot ons levergamma.Over onze wanden

U heeft een bouwproject in de planning staan en bent hiervoor op zoek naar geschikte prefab betonwanden? Bij Olbecon Betonconstructies B.V. bent u aan het goede adres. Zowel voor de productie en levering van uw prefab wanden als voor een onafhankelijk advies!

Ons wanden assortiment

Olbecon heeft een vernieuwd levergamma prefab wanden, bestaand uit stapelbare en niet-stapelbare sandwich panelen, massieve panelen, holle wanden en casco wanden, aangevuld met prefab kolommen. Er zijn een aantal nieuwe uitvoeringen en producten opgenomen, waaronder nieuwe wandafwerkingen en isolatietypes.

Olbecon levert naast elementen met een afwerking van glad beton, ook elementen met een afwerking met baksteenmotief en gewassen grind. Om de warmte isolatie te verhogen en te voldoen aan de strenge eisen op het gebied van duurzaam bouwen, kunnen onze sandwichpanelen worden voorzien van een isolatiekern (PS, PU, PIR of RESOL).

Alle betonnen wandelementen worden volgens de geldende normen geproduceerd en zijn vanzelfsprekend voorzien van de vereiste certificaten.

Onze werkwijze

Bij Olbecon Betonconstructies B.V. hebben we het volledige proces van onze prefab muren en betonelementen in eigen beheer; van ontwerp tot productie en van logistiek tot montage. Als specialist op het gebied van betonnen wanden en vloeren is Olbecon Betonconstructies B.V. u ook graag van dienst met een onafhankelijk advies. We beschikken over een team van gedreven specialisten die hun kennis en ervaring inzetten om uw specifieke wensen naar een duurzame, praktische en economische oplossing te vertalen. Daarbij zorgen we ervoor dat u altijd een vast aanspreekpunt heeft, zodat alle betrokkenen weten waar ze aan toe zijn en er geen misverstanden kunnen ontstaan. Maak vooral gebruik van onze expertise – zo weet u zeker dat u een weloverwogen keuze maakt en dat uw bouwproject letterlijk en figuurlijk een robuuste fundering heeft.

Ja, ik heb interesse in de prefab wanden van Olbecon!

Olbecon Betonconstructies B.V. is gevestigd in het Gelderse Lochem maar werkzaam in heel Nederland. Wilt u weten wat wij als totaalleverancier van prefab betonwanden en vloeren en voor u en uw bouwproject kunnen betekenen? Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek. We zijn u graag van dienst!