Nieuws

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Meer informatie?

Meer informatie nodig over onze producten?

Neem contact op

Nieuwsbrief oktober 2017

Geplaatst op 02/10/2017
Problemen met de weergave? Klik hier voor de online versie.


Op naar 2018

De vakantie zit er al weer op, de weken volgen elkaar in snel tempo op. Voor je het weet is het jaar weer voorbij. En…..als we de beleidsmakers moeten geloven moet er nog veel gebeuren. De handen zijn uit de mouwen en de mouwen zijn opgestroopt om de vraag naar al onze producten bij te kunnen benen. We hebben sinds 2013, het jaar dat OLBECON van start ging een gezonde groei mee gemaakt. We hebben meegeholpen om mooie projecten te realiseren. Ik ben trots u dit prachtige team te mogen presenteren. Sefa Piynirci en Carmen Teunissen waren nog niet eerder in beeld.

Sefa is werkzaam op onze tekenkamer en Carmen is begonnen als calculator/verkoper. Vanaf week 39 is onze nieuwe website online. Hét platform voor kennis over vloeren en wanden. Samen met elkaar willen we u helpen met het realiseren van bouwprojecten, woningen, bedrijfsgebouwen, villa’s, hallen, loodsen en stallen. Te veel om op te noemen. Hieronder een aantal projecten waar we vloeren en wanden geleverd hebben:
 

Holle wanden
ZMST te den Helder

Holle wanden
11 appartementen Raalte

Kanaalplaatvloeren 
Fabriek Almere

Cascowanden 
Voetbal accommodatie Leiderdorp

Breedplaatvloeren 
Paramedisch Centrum Boekelo

Combinatievloeren 
Paramedisch Centrum Boekelo

Bezoek ons in hal 4 op stand 446.

BouwCompleet Hardenberg

Het is plezierig om te weten wie er achter een telefoonstem schuil gaat. Vandaar dat we u graag zouden willen ontmoeten op 10,11 en 12 oktober op Bouw Compleet te Hardenberg. Het zijn dynamische tijden en het is goed om eens bij te praten.

De vraag naar wandplaten met een kleur in plaats van gewassen grind is groeiend. Daar kunnen wij u de nieuwe zwarte afwerking voor wandplaten evenals de bestaande witte laten zien. 

We staan klaar voor al uw vragen. Neem eventueel tekeningen en opmerkingen mee.

Postadres: Postbus 28, 7240 AA Lochem
Bezoekadres: Aalsvoort 16, 7241 MA Lochem
E. info@olbecon.nl   T. 0573 - 22 23 00

Copyright © 2017, Olbecon Betonconstructies B.V.
Alle rechten voorbehouden.

 

Geen nieuwsbrief meer ontvangen?
Klik hier om je af te melden voor de nieuwsbrief.
Facebook
LinkedIn
Website