Nieuws

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Meer informatie?

Meer informatie nodig over onze producten?

Neem contact op

Nieuwsbrief december 2014

Geplaatst op 28/12/2014

Fijne feestdagen

Geachte relatie,

Op de drempel naar het nieuwe jaar danken wij u hartelijk voor het in ons gestelde vertrouwen en het prettige contact. Graag wensen wij u sfeervolle kerstdagen en een gelukkig en gezond 2015 waarin wij nog vaak mogen samenwerken.

Olbecon blikt graag even met u vooruit op het nieuwe jaar 2015 waarin wij voornemens zijn om onze service nog verder uit te breiden. Een voorbeeld hiervan is de website ... Tevens zijn wij te vinden middels onze bedrijfspagina’s zoals Facebook, LinkedIn, NBD-on line en 12Build. Om ons bedrijf, de producten en de manier van werken te presenteren zijn wij ook aanwezig op “De Week van de Bouw”deze wordt gehouden van 9 tot en met 13 februari 2015 in de Jaarbeurs te Utrecht. Wij willen U hierbij van harte uitnodigen om ons een bezoek te brengen.

?Tevens maken wij van deze mogelijkheid gebruik om u te informeren dat wij vrijdag middag 19 december vanaf 15.00 uur tot en met 2 januari gesloten zijn. Maandag 5 januari staan onze medewerkers weer voor u klaar. Om U te informeren over de andere vrije dagen hebben we onze vakantiekalender op onze website gezet. U Kunt deze hier bekijken

Namens het team van Olbecon wensen wij U hele fijne feestdagen en zowel zakelijk als privé een voorspoedig 2015,

Johan Oltvoort

Directeur

Project 79 appartementen te Barneveld

Naast vrijdragende betonnen systeemvloeren levert OLBECON ook prefab wanden. Bekend zijn de niet-dragende wanden die als borstwering, brandwand of gevelelement worden toegepast. Deze elementen zijn ook leverbaar in een geïsoleerde uitvoering.

De buitenzijde kan afgewerkt worden als glad beton, gewassen grind of voorzien worden van een baksteenmotief. Bij een project in Barneveld is bijna 800 m² holle wand systeem geleverd. Een holle wand bestaat uit twee betonschillen met daartussen een ruimte die in het werk afgestort wordt.

Op deze manier is het eenvoudig om een kelder- of betonwand te realiseren. Deze wanden dragen ook het kelderdek. In dit werk is het dek uitgevoerd als breedplaatvloer. Totaal wordt er door OLBECON voor dit werk bijna 2300 m² breedplaatvloer geleverd.

Een goede werkvoorbereiding is cruciaal voor het werken met deze prefab- betonelementen. De medewerkers van OLBECON zijn u daarbij graag behulpzaam.

Bekijk de nieuwsbrief via deze link