Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Olbecon

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Meer informatie?

Meer informatie nodig over onze producten?

Neem contact op

Prefab, de oplossing voor snel en efficiënt bouwen

Geplaatst op 29/11/2018

Hieronder enkele onderwerpen uit onze nieuwsbrief van 29 november. Bekijk de volledige nieuwsbrief via deze link.


Levertijden bepalen de bouwproductie

OLBECON is een veelzijdige leverancier van prefab betonnen wand- en vloeroplossingen. Wij leveren kanaalplaatvloeren, breedplaatvloeren, ribbenvloeren, combinatievloeren en holle-massieve-geïsoleerde wanden voor utiliteit en woningbouw.

Vroegtijdige betrokkenheid werkt in úw voordeel

PREFAB werkt het snelst en het meest efficiënt als we als leverancier vanaf het begin bij een project worden betrokken. In een vroeg stadium luisteren we naar uw wensen en spiegelen die tegen de mogelijke prefab oplossingen. Knelpunten in prijs en logistiek komen dan naar boven, waarvoor ook verschillende alternatieven kunnen worden aangeboden. Als bijvoorbeeld kraancapaciteit een probleem is, dan levert OLBECON ook kanaalplaatvloeren in een breedte van 600 mm. Vroegtijdige betrokkenheid betekent ook dat wij productiecapaciteit kunnen reserveren voor de gevraagde leverperiode voor de verschillende producten.

Levertijden bepalen de bouwproductie

Als OLBECON in het voortraject wordt betrokken, dan kunnen onze specialisten ook de reeds opgedane kennis over het project gebruiken om prefab elementen goed en snel productie gereed te maken.

Juist in een periode waarin levertijden de bouwproductie bepalen is het samenwerken als partner belangrijk. Het beste uit alle partijen halen zowel op product als organisatieniveau. Als men ervoor kiest om op deze manier met OLBECON in zee te gaan, dan zijn levertijden geen probleem, de producten komen op de gevraagde termijn op de bouw.

Ook in gecompliceerde situaties uw partner

Het is niet vanzelfsprekend dat elk project zich leent voor een dergelijke orderflow. Er zijn situaties waarin niet vanaf een blanco A4-tje wordt begonnen. Denk aan verbouwingen, aanbouwen , inpandige vloeren. Ook in die situaties zijn wij uw partner. Door onze platte organisatie zijn we in staat om snel te schakelen. Er zijn een aantal producten die zich lenen voor spoedklussen zoals de combinatievloer, de gewapende kanaalplaatvloeren eventueel uit voorraad en de ongeïsoleerde kanaalplaatvloeren.

Bouwbeurs 2019

Van 4 tot en met 8 februari 2019 staan we op de Bouwbeurs in Utrecht. Als u geïnteresseerd bent in prefab en prefab bouwen, dan nodigen wij u van harte uit om te komen kennis maken op onze stand in hal 9 nr. C093.