Nieuws

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Meer informatie?

Meer informatie nodig over onze producten?

Neem contact op

Vloeren van beton, dat je daar ook nog zoveel kanten mee op kon

Geplaatst op 06/11/2018

Hieronder enkele onderwerpen uit onze nieuwsbrief van 6 november. Bekijk de volledige nieuwsbrief via deze link.


OLCAS, de nieuwe naam naast OLBECON

OLCAS is gespecialiseerd in woningbouw. Er zijn twee productlijnen, te weten betoncasco’s voor vrijstaande en dubbele woningen en Bloqz, complete prefab woningen; enkele, dubbele of in rijtjes. Door het proces van advisering, prijsvorming, engineering en logistiek in eigen hand te houden zijn de lijnen kort en is het contact direct. Deze manier van werken maakt OLCAS uniek. Hierdoor zijn we in staat een goede oplossing aan te bieden voor de vraag naar casco’s en woningen. Bouwen volgens het Bloqz concept is 100% in prefab, samengesteld uit elementen van producten die al jarenlang hun kwaliteit hebben bewezen.

Niet betreden ivm onderhoud!!!

Wanneer de galerij van uw complex aan onderhoud toe is, is het van belang dat de renovatieperiode zo kort mogelijk duurt. SOPREMA biedt met de producten van ALSAN dè oplossing. Vloeibare waterdichtingssystemen op basis van PMMA kunststofharsen. Systemen die opgebouwd zijn uit zeer snel drogende producten waardoor de galerij na 1,5 uur weer beloopbaar is en na 24 uur zelfs weer volledig belastbaar.

BIA VUILWERK LIJMBLOKKEN

BIA Vuilwerk Lijmblokken ook wel Handzame Lijm Elementen genoemd zijn verkrijgbaar in twee druksterktes (Lichtbeton 15 N/mm² en Klinker 20 N/mm²). En zijn te verwerken met de bekende lijmgereedschappen, zeer goed bestand tegen weersinvloeden, gemakkelijk te knippen en éénvoudig af te werken. Kortom, een optimaal alternatief voor andere concurrerende lijmblokken.

Creëer eenvoudig en snel een waterdichte dilatatievoeg met Plakasteel RBC verloren bekisting

Plakasteel RBC is een unieke verloren bekisting waarmee u eenvoudig en snel een waterdichte dilatatievoeg creëert. Het RBC verloren bekistingselement bestaat uit twee delen die op elkaar worden geplaatst. Tussen deze twee onderdelen wordt een binnenliggend voegenband geplaatst om de dilatatievoeg waterdicht af te dichten. Het systeem is eenvoudig uit te breiden met Cret deuvels en een waterkerende kimaansluiting.

Staalframe betonvloer met vrije installatieruimte 

De LEWIS® STEELFRAME CONCRETE FLOOR is een gepatenteerd vrijdragend vloersysteem. De geprefabriceerde vloerelementen bestaan uit een stalen frame van koudgevormde C-profielen die zijn ingestort in een gewapende betonschil. Deze betonschil is tevens direct de plafondplaat van het vloersysteem.

Waardo betonnen voorgespannen ribbenvloeren 350 mm

De Waardo voorgespannen ribbenvloer ht=350 mm is geschikt voor toepassing als vrijdragende geïsoleerde begane grondvloer in de woningbouw en utiliteitsbouw. De elementen zijn aan de onderzijde voorzien van een laag thermische isolatie en kunnen (indien noodzakelijk) worden voorzien van een geïsoleerde kopoplegging.

Waar moet een constructievloer aan voldoen?

Ga er maar aanstaan, als vloer, om aan alle eisen te voldoen. Je zou er moe van worden. En dat is nou net niét de bedoeling. De zoektocht naar alle benodigde eigenschappen en normen die op vloeren losgelaten moeten worden, is een hels karwei. In dit artikel vatten we het uitgebreid doch beknopt voor je samen.

Zou je er iets aan toe willen voegen, klik dan op de oranje button en geef het aan ons door!


Bekijk de volledige nieuwsbrief