Nieuws

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Meer informatie?

Meer informatie nodig over onze producten?

Neem contact op

Nieuwsbrief maart 2016

Geplaatst op 25/03/2016

Nieuwsbrief Olbecon Betonconstructies B.V. | maart 2016
Jaargang 3, nummer 1

Dit is de eerste nieuwsbrief van OLBECON in dit jaar. Kijken we naar de laatste nieuwsbrief, dan is er intussen veel gebeurd. Tevens willen wij u langs deze weg alvast fijne Paasdagen wensen. 
 

Nieuwe collega's
In het afgelopen jaar is het team versterkt met vijf collega’s. Drie daarvan zijn bekende gezichten uit de periode van EchoStreek; Masha Hondorp, Ronald Scholten en Edwin Oude Wolcherink. Helemaal nieuw zijn Inez Kloosterboer en Sandra van de Brink. Masha en Inez houden zich bezig met administratie, planning en logistiek. Ronald, Edwin en Sandra versterken onze afdeling engineering. Samen met ons gehele team zijn wij bezig om handen en voeten te geven aan ons motto ‘OLBECON, wij tekenen er voor!’ We zijn positief over de ontwikkeling van de bouwmarkt en de positie daarin van OLBECON.
 

Metselen met kinderen
Op 16 februari heeft OLBECON het mede mogelijk gemaakt dat 25 leerlingen van de Prinses Amaliaschool uit Barneveld, onder begeleiding van juf José Verploegen, samen de eerste stappen hebben gezet in het bouwvak. Het thema op school was ‘Bouwen’. Samen met de kinderen hebben wij muurtjes gemetseld. Het was een enorme uitdaging voor de kinderen en zeker ook voor de helpers die dag. Medesponsor voor de bouwmaterialen was BouwCenter Nobel uit Lochem.

EchoECHO NV is in 2013 overgenomen door een Ierse investeerder. ECHO is vanouds een bekende naam als het gaat om kanaalplaatvloeren. OLBECON heeft een overeenkomst gesloten om deze kanaalplaatvloeren op de Nederlands bouwmarkt te leveren. Het levergamma bestaat uit ongeïsoleerde voorgespannen kanaalplaatvloeren in de breedte van 600 en 1200 mm. En diktes van 150/200/240/270/320/400 mm. OLBECON zorgt voor offerte, tekenwerk en logistiek.
 

23 Villa’s te Leiderdorp
 Vanaf midden vorig jaar hebben wij kanaalplaatvloeren geleverd voor 23 woningen in Leiderdorp. Dat gebeurde in opdracht van Livingstone Breda. Op dit moment worden voor de laatste vijf woningen de vloeren geleverd. In totaal gaan er kanaalplaatvloeren met een totaal oppervlak van ruim 5500 m² naar dit project.
    volg ons op Linkedin   |    volg ons op Facebook

Copyright © 2016, Olbecon Betonconstructies B.V.
Alle rechten voorbehouden.

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich heeft ingeschreven op de nieuwsbrief van Olbecon Betonconstructies B.V.

 Meer informatie nodig over onze producten?
Neem dan contact met ons op!

Adresgegevens:
Olbecon Betonconstructies B.V.
Postbus 28, 7240 AA Lochem
Aalsvoort 16, 7241 MA Lochem


T: 0573 - 22 23 00
F: 0573 - 22 23 36
E: info@olbecon.nl

www.olbecon.nl

Geen nieuwsbrief meer ontvangen? Klik  hier om je af te melden voor de nieuwsbrief.