Nieuws

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Meer informatie?

Meer informatie nodig over onze producten?

Neem contact op

Nieuwsbrief oktober 2014

Geplaatst op 13/10/2014

Bouwnieuws en een beursprimeur van prefab-specialist OLBECON

De vraag naar hoog-geïsoleerde begane grondvloeren neemt sterk toe. OLBECON heeft hier het antwoord op met een absolute TOPPER. Voor een woningbouwproject in Amsterdam-West heeft OLBECON kanaalplaatvloeren uitgerekend en geleverd met een R-waarde 10,0 m2K/w. Deze topvloer bestaat uit een constructief deel van 200 mm en een isolatiedeel van 262 mm. Hiervoor is als isolatiemateriaal Neopor toegepast.Dit type kanaalplaatvloer vraagt deskundige aandacht. Dit is vanwege de totale dikte van 462 mm. Het leidingwerk in de kruipruimte mag niet te hoog liggen. Andere mogelijkheden voor geïsoleerde kanaalplaatvloeren zijn: R-waarde 2,5/3,0/3,5/4,0/5,0/6,5 /8,0.

Verder levert OLBECON geïsoleerde combinatievloeren en ribcassettevloeren tot een maximale R-waarde van resp. 6,0 en 6,5 m2K/w

Agrarische toepassingen

OLBECON levert ook prefab-beton voor agrarische bouwprojecten, onder meer voor de gevels. Dit zijn betonpanelen in geïsoleerde en ongeïsoleerde uitvoeringen. De buitenzijde kan geleverd worden met een afwerking in glad beton, gewassen grind of baksteenmotief. OLBECON past in de stallen zogenoemde opstortplaten toe, bedoeld voor de voergangen en de ligplaatsen. Indien gewenst gebeurt dit geheel stempelvrij en met materialen in de hoogste milieuklasse. Uiteraard werkt OLBECON conform de BRL 2812. Daarnaast levert OLBECON kanaalplaatvloeren voor verdiepingsvloeren of luchtwassers.

Hartelijk welkom in Hardenberg

Op dinsdag 7, woensdag 8 en donderdag 9 oktober zijn wij present op de beurs ‘Bouw Compleet’ in Hardenberg. OLBECON presenteert hier twee primeurs. Het gaat om een nieuw type baksteenmotief en een wandplaat, uitgevoerd in wit beton met profilering. Tegelijk is Bouw Compleet natuurlijk een ideale gelegenheid om bij te praten. OLBECON, wij tekenen er voor!

Wij zien u graag op onze stand nr. 152.

Bekijk de nieuwsbrief via deze link